Huidkliniek Steijaert

Cosmelan behandeling bij Huidkliniek Steijaert

Behandeling van Hyperpigmentatie-aandoeningen

De term hyperpigmentatie wordt gebruikt voor een huidaandoening waarbij de huid teveel pigment bevat. Bij mensen is het voornaamste onderdeel het pigment Melanine. Daarnaast vormt ook ijzer een belangrijk pigment voor de menselijke huid. De bekendste vormen van hyperpigmentatie zijn gevallen waarin er meer pigment aangemaakt wordt in de huid (dit resulteert in sproeten) of doordat er meer pigmentcellen aanwezig zijn in de huid (moedervlekken). Melasma (beter bekend als ‘zwangerschapsmasker’) ontstaat door middel van de hormoonschommelingen die de zwangerschap veroorzaakt en is ook een vorm van hyperpigmentatie.

Wat doet de Cosmelan behandeling?

Een Cosmelan behandeling is een erkende behandelmethode voor het verminderen van hyperpigmentatie. De Cosmelan behandeling wordt uitgevoerd door onder andere huidspecialisten en artsen. Cosmelan heeft zich in een tijdsbestek van zo’n 25 jaar wereldwijd bewezen als de behandeling voor hyperpigmentatie en melasma. De Cosmelan behandeling heeft als doel de pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk vermindert kan worden of in sommige gevallen zelfs helemaal kan verdwijnen.

Hoe gaat de Cosmelan behandeling in zijn werk?

Een van de grootste voordelen van de Cosmelan behandeling is misschien wel de snelheid waarmee er resultaat geboekt kan worden. Al binnen een maand is er in veel gevallen al een aanzienlijk verbeterd resultaat zichtbaar. Eerst ondergaat u een behandeling die alleen door huidspecialisten kunnen worden toegepast. Vervolgens kunt u de behandeling zelf thuis voortzetten. U gebruikt hiervoor dan de Cosmelan2-creme elke dag. Het aantal behandelingen en de crème die voor de thuisbehandeling wordt geselecteerd, is afhankelijk van de ernst en het soort hyperpigmentatie.

  cosmelan behandeling voor  cosmelan behandeling na 1e  cosmelan behandeling na 1  cosmelan behandeling na

Neem direct contact op met onze kliniek voor een vrijblijvend gesprek over deze behandeling of om een afspraak te maken. Wij hopen u binnenkort in onze kliniek te mogen verwelkomen!

 

 

Heeft u vragen?