Huidkliniek Steijaert

Cosmetisch arts

Vindt u dat de buitenkant niet meer overeenkomt met de binnenkant? Hebben verdriet en zorgen hun sporen achtergelaten? Of wilt u er gewoon mooier en wat jonger uitzien? Dan kan overleg met onze cosmetisch arts zeer verhelderend zijn. Hij luistert goed naar de wensen van zijn cliënten, is een ervaren behandelaar en voert zijn taak met enthousiasme uit.

Samen met de arts werken we ook met medische producten ,ZO MEDICAL by ZEIN OBAGI. Deze producten zijn effectief bij pigmentvlekken, huidveroudering, acne en littekens. De methode zorgt ervoor dat de huid transformeert en vernieuwt. Poriën verfijnen, de huid glanst en straalt.

Cosmetisch arts Huidkliniek Steijaert Eelde
Filler behandeling

Wanneer u er jonger, frisser en minder snel vermoeid uit wilt zien is onze rimpelbehandeling een uitstekende oplossing. Er zijn verschillende soorten behandelingen mogelijk. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van neus-lip plooien, marionetlijnen of en verslapte huid rond de mond en kaken kunnen wij deze behandelen met behulp van fillers op basis van hyaluronzuur. Door het inspuiten van deze vullende gel komt uw huid plaatselijk onder een lichte spanning te staan. Deze spanning zorgt ervoor dat uw rimpels verminderen. Diepe rimpels kunnen we ook behandelen met behulp van microcanules. In dit geval vullen we met een erg fijne naald een groter onderhuids gebied. Het resultaat van een fillerbehandeling is direct zichtbaar en houdt gemiddeld 9 tot 12 maanden aan.

Botuline toxine behandeling

Heeft u last van de welbekende fronsrimpels of kraaienpootjes? Deze rimpels ontstaan doordat u uw gezichtsspieren aanspant. Daarom is botuline toxine, beter bekend als botox, een populaire behandeling tegen deze rimpels. Bij deze behandeling ontspannen de spieren zich en zo verminderen de rimpels. Het resultaat van een botuline toxine behandeling ziet u ongeveer na 14 dagen en het houdt gemiddeld 3 tot 7 maanden aan.

Plex R.

Met PlexR een mooiere, strakkere huid

De nieuwe techniek om de huid te verstrakken is een nieuwe, revolutionaire methode. Door middel van deze behandeling is het mogelijk hangende oogleden, een gerimpelde hals of hamsterwangen te corrigeren. De huidbehandeling maakt gebruik van het vermogen van de huid om zelf te vernieuwen en te verbeteren. Door de stimulerende behandeling trekken de huidvezels samen, de huid krimpt als het ware en wordt daardoor ‘gereduceerd’. Met plasmaenergie worden de huidcellen gestimuleerd tot vernieuwing. Energiepulsen dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor de huid zelf collageen en elastine gaat aanmaken. De huidstructuur verbetert en de huid wordt strakker.

Effectieve behandeling met blijvend resultaat

Tijdens de behandeling wordt de huid verdoofd, waardoor u er nagenoeg niets van voelt. De herstelperiode is drie tot zeven dagen. Vaak is één behandeling voldoende, soms zijn er meer behandelingen nodig. Het resultaat is langdurig, een herhaling van de behandeling is dus niet aan de orde.

De PlexR behandeling is effectief bij:

  • Corrigeren oogleden
  • Liften wenkbrauwen
  • Wegwerken wallen onder de ogen
  • Liften hamsterwangen
  • Verstrakken hals
  • Wegwerken rimpels van de bovenlip

Onze behandelingen worden uitgevoerd door onze professionele cosmetische arts met jarenlange ervaring. Voor we beginnen met een behandeling hebben we altijd eerst een intakegesprek waarin we uw wensen bespreken en waarbij we uitleggen wat u kunt verwachten van onze behandeling. Onze behandelingen kunnen licht gevoelig zijn, maar het is absoluut niet pijnlijk. Maak een afspraak met onze cosmetisch arts om alle mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen?