Huidkliniek Steijaert

Een mooie huid met medische kwaliteit

Gezichtsbehandeling
Om de huid te laten stralen maakt onze huidtherapeut gebruik van dieptereinigingen en chemische peelings. Eerst worden de poriën uitgereinigd en daarna wordt er een peeling aangebracht. De oude huidcellen zijn verwijderd en de peeling zorgt voor de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor ziet uw huid er niet alleen frisser uit, het werkt ook preventief tegen huidveroudering door de vernieuwing van huidcellen.

Laserbehandeling
Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt, zoals haarzakjes, bloedvaatjes of pigment. Hierbij wordt de omringende huid niet beschadigd. Tussen de laserbehandelingen zit een interval van 4 tot 6 weken.

Onze meest populaire laserbehandelingen:
* Acne
* Couperose/roodheid
* Ouderdomswratjes
* Laserontharen gezicht/lichaam
* Pigmentvlekken
* Schimmelnagels

Wilt u meer informatie over de behandeling van bepaalde huidaandoeningen of simpelweg een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Onze huidtherapeut kijkt zorgvuldig naar uw huid en bespreekt tijdens het intakegesprek met u behandelmogelijkheden en kostenindicatie.

Vergoeding zorgverzekeraar
Het verschilt per zorgverzekeraar of zij laserbehandelingen vergoeden. Vaak worden acnebehandelingen, overbeharing en huidverkleuringen in het gezicht in de aanvullende polis geheel of gedeeltelijk vergoed. Onze huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG).

Heeft u vragen?