Huidkliniek Steijaert

Yess, we gaan weer open!!

Geplaatst op 10 mei 2020

Goed nieuws!

De deuren van Huidkliniek Steijaert gaan weer open! Vanaf donderdag 14 mei kan iedereen weer in de winkel terecht, de openingstijden zijn aangepast. Alle klanten die nog een afspraak hadden staan, gaan we maandag of dinsdag bellen zodat we op een eerlijke manier nieuwe afspraken kunnen boeken. In de herinneringsmail die iedereen dan krijgt staan de voorwaarden waaraan de gezondheid van de klant moet voldoen (let ook op de spambox).

In de tijd dat we noodgedwongen gesloten waren, hebben we niet stilgezeten. Zorgvuldig hebben we de noodzakelijke aanpassingen gedaan om de hygiëne nog beter te waarborgen. Ook hebben we met ons team veel nagedacht en overlegd: hoe willen we verder met ons mooie bedrijf? Het was schrikken hoe kwetsbaar we zijn wanneer er een virus voorbijraast. Dat zette ons aan het denken en bracht ons tot veranderingen om te voldoen aan de strengere hygiëne-eisen. Bovendien is ons doel zowel het voortbestaan als de kwaliteit van ons bedrijf te garanderen en te verbeteren.

Wat is daarvoor nodig? We gaan ons nog meer richten op behandelingen die de huid echt verbeteren. Tussen de behandelingen moeten we de ruimte grondig desinfecteren. Daarom kunnen we minder klanten behandelen en moeten we meer tijd nemen voor de behandelingen. Dat heeft uiteraard gevolgen voor de prijzen. Alle ‘kleine’ behandelingen (wimpers verven, harsen en epileren) voeren we niet meer apart uit. Tijdens een volledige behandeling kan dat uiteraard wel. De zogenoemde ‘hannah experience behandeling’ komt te vervallen. De eerstkomende tijd behandelen wij volgens ons ‘nieuwe normaal ’menu dat onderaan deze brief staat.

Collega Petra heeft besloten om bij ons zelfstandig verder te gaan. Zij zal zich richten op holistische behandelingen.

Wat betekent dit concreet voor u? Dat hangt ervan af. De meeste van onze klanten behandelen we al vanuit ons unieke concept voor huidverbetering. Voor hen verandert er dus nauwelijks iets. Deden we bij u nog de hannah experience behandeling, dan nodigen we u van harte uit voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek en advies, zodat u op de hoogte ben van onze werkwijze.

Tot slot nog een leuk nieuwtje: vlak voor de coronacrisis hebben we een collageenscan aangeschaft. Hiermee maken we een echo van de huid om vast te stellen hoe precies de conditie is. Zo kunnen we nog meer maatwerk leveren.

Alle klanten die in de moeilijke periode producten bij ons zijn blijven afnemen, willen we daarvoor bedanken. Dat heeft ons goed gedaan en toch ook een beetje geholpen. We kunnen niet wachten u weer te zien!

Dinsdag t/m vrijdag             13.00 tot 17.00

Zaterdag                                 10.00 tot 15.00

*Buiten openingstijden van de winkel, behandelen we op afspraak.

Nieuwe normaal menu

'Nieuwe normaal' menu

 

Heeft u vragen?