Huidkliniek Steijaert

Permanente make-up

Wilt u permanente make-up aan laten brengen? Bij Huidkliniek Steijaert helpt Anneke de Groot, specialist op het gebied van permanente make-up, u hier graag mee.

De techniek

Het aanbrengen van permanente make-up is eigenlijk een vorm van tatoeage. Met behulp van hele fijne naalden worden er pigmenten in uw huid aangebracht. Voor we beginnen met de behandeling hebben we altijd eerst een intakegesprek om uw wensen te bespreken. We besteden vervolgens veel tijd aan het voortraject, zoals het tekenen of het kiezen van de juiste kleur in het geval van het opvullen van de wenkbrauwen. De behandeling zelf neemt niet veel tijd in beslag. Het is mogelijk om verdoofd te worden tijdens de behandeling. Hiervoor kunt u bij uw huisarts een verdoving bestellen, meestal is dit EMLA. U neemt deze verdoving, voorzien van uw naam en adres, dan mee naar onze praktijk.

Permanente make-up specialist

Afhankelijk van uw huid zal de make-up zo’n 3 tot 5 jaar blijven zitten. U wilt er dan natuurlijk wel zeker van zijn dat het goed zit. Onze specialist Anneke de Groot was één van de eersten in Nederland die permanente make-up aanbrengt. Anneke heeft een opleiding gevolgd en is daarna beland in de tattoobranche. Hier heeft ze alle feiten geleerd rondom de naalden, machines, kleuren en hygiëne. Inmiddels zijn we alweer 25 jaar verder en werkt Anneke nog steeds vol enthousiasme met permanente make-up. U begrijpt dus wel dat Anneke met al haar ervaring en enorm specialisme de aangewezen persoon is voor het aanbrengen van uw permanente make-up.

portretfotografie-anneke-de-groot-alleen-hoofd

Behandelingen

U kunt de make-up natuurlijk op verschillende plekken aan laten brengen, denk hierbij aan:

  • Wenkbrauwen
  • Eyeliner
  • Lippen

De wenkbrauwen zijn een blikvanger voor uw gezicht en wanneer u van nature dunne of erg lichte wenkbrauwen heeft, kan het erg fijn zijn om deze permanent aan te laten brengen. Hetzelfde geldt voor eyeliner en lippen. Voor alle onderdelen zijn er verschillende mogelijkheden, die we tijdens het intakegesprek met u zullen bespreken. Om het resultaat zo mooi mogelijk te houden raden wij u aan om de permanente make-up ieder jaar bij te laten werken.

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van permanente make-up of wilt u graag een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u vragen?