Huidkliniek Steijaert

Plex R.

Met PlexR een mooiere, strakkere huid

De nieuwe techniek om de huid te verstrakken is een nieuwe, revolutionaire methode. Door middel van deze behandeling is het mogelijk hangende oogleden, een gerimpelde hals of hamsterwangen te corrigeren. De huidbehandeling maakt gebruik van het vermogen van de huid om zelf te vernieuwen en te verbeteren. Door de stimulerende behandeling trekken de huidvezels samen, de huid krimpt als het ware en wordt daardoor ‘gereduceerd’. Met plasmaenergie worden de huidcellen gestimuleerd tot vernieuwing. Energiepulsen dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor de huid zelf collageen en elastine gaat aanmaken. De huidstructuur verbetert en de huid wordt strakker.

Effectieve behandeling met blijvend resultaat

Tijdens de behandeling wordt de huid verdoofd, waardoor u er nagenoeg niets van voelt. De herstelperiode is drie tot zeven dagen. Vaak is één behandeling voldoende, soms zijn er meer behandelingen nodig. Het resultaat is langdurig, een herhaling van de behandeling is dus niet aan de orde.

De PlexR behandeling is effectief bij:

  • Corrigeren oogleden
  • Liften wenkbrauwen
  • Wegwerken wallen onder de ogen
  • Liften hamsterwangen
  • Verstrakken hals
  • Wegwerken rimpels van de bovenlip

Onze behandelingen worden uitgevoerd door onze professionele cosmetische arts met jarenlange ervaring. Voor we beginnen met een behandeling hebben we altijd eerst een intakegesprek waarin we uw wensen bespreken en waarbij we uitleggen wat u kunt verwachten van onze behandeling. Onze behandelingen kunnen licht gevoelig zijn, maar het is absoluut niet pijnlijk. Maak een afspraak met onze cosmetisch arts om alle mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen?