Huidkliniek Steijaert

ZO Skin Health en ZO Medical

Huidverbetering door samenwerking Huidkliniek Steijaert en cosmetisch arts Edward Berends

Al geruime tijd werken we in onze huidkliniek met de producten van ZO Skin Health by Zein Obagi. We hebben daarmee goede resultaten. Een grote stap hebben we gezet door onze samenwerking met Dr. Edward Berends, cosmetisch arts en gespecialiseerd ZO Medical arts.

Dr. Berends werkt in onze kliniek als cosmetisch arts en zijn behandelingen hebben het meest effect als uw huid gezond en in goede conditie is. De producten van Zein Obagi zorgen daarvoor.

ZO Skin Health by Zein Obagi

De hoge dosis retinol in de producten van ZO Skin Health by Zein zorgt voor een huidverbetering die ongekend is. Basisgedachte daarbij is dat we de huid aan het werk moeten zetten in plaats van dichtsmeren en pamperen. De ZO  Skin Health methode stimuleert de huid zelf collageen en voldoende vocht aan te maken, dankzij de retinol.

Het resultaat is een gezonde huid met voldoende weerstand.

ZO Medical by Zein Obagi

De producten van ZO Medical gaan nog verder. We kunnen er problemen als acne, pigmentverstoringen,rosacea en huidveroudering succesvol mee bestrijden. Soms is het daarbij nodig dat de arts medicatie zoals vitamine Azuur of hydrochinon voorschrijft.

Kiest u voor ZO Skin Health of ZO Medical? Dan is uw volledige inzet nodig om de huid te transformeren. In dit geval geldt: half werk is geen werk. Uiteraard staan we garant voor goede begeleiding en daar betaalt u niet extra voor. Samen zorgen we voor goede resultaten.

Wilt u weten wat we voor uw huid kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos advies. Met ons geavanceerde huidanalyseapparaat maken we voor u een advies op maat.

Heeft u vragen?